Korröfestivalen + Nöbbele BK = Sant

Korrö folkmusikfestival är och har de senaste åren varit NBK´s huvudsakliga inkomstkälla.

Genom att NBK:s medlemmar gör en ideell insats på festivalen får föreningen ett mycket viktigt tillskott i kassan! Detta går rakt in i verksamheten och håller igång vårt aktivitetshus, barnverksamhet, gympa, a-laget och allt annat!

Gör en insats för föreningen och boka upp dig på ett arbetspass under Korrö-festivalen 27-28-29 juli!

Medlemmarnas insats under Korrö folkmusikfestival genererar NBK:s största inkomst under hela året. Här har du på ett kul sätt chans att dra ett strå till stacken för att all vår fina verksamhet och vår fantastiska anläggning ska kunna finnas! I länken kan du se när det behövs folk (alla gröna fält). Klicka på de olika flikarna för att växla mellan kafé/pizza/glass osv. Hör av dig till Lisa Hector, Peter Korner eller Alexander Björn med din bokning.

Som tack för din insats får du festivalpass till Sveriges mysigaste festival.

Här hittar du schemat för 2017.

Kontaktpersoner/Bokningsansvariga

Lisa Hector
Tel: 070 510 31 01
Epost: lisahector@yahoo.se

Peter Korner
Tel: 070 648 93 08
Epost: peterkarlsson76@hotmail.com

Alexander Björn
Tel: 073 083 53 37